Visszajelzések, rólunk írták

“Kedves Pandal Egyesület! Kedves Plachi  Attila és Szilágyi Alfréd!

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Karolina Katolikus Általános Iskola pedagógusai és diákjai nevében, hogy a nyári természetismereti táborunk programját gazdagítottátok.

Egy teljes nap szervezését és lebonyolítását vállaltátok, önzetlenül, minden ellenszolgáltatás nélkül. Magas szakmai színvonalú, és a 12-14 éves gyerekek számára befogadható, érdekes feladatokkal tarkított akadályversenyt állítottatok össze. A gyerekeknek különösen tetszett ez az információszerzési mód, minden állomás ötletes feladatokkal várta őket. Az „Ökomata” nevű szerkezet osztatlan sikert aratott, ehhez hasonlóval még nem találkoztak. (Mi sem!)

Az akadályversenyt követő előadást is nagy élvezettel hallgatták. Napokkal később is beszélgettek arról, hogy valójában a Fekete-hegyen található erdő nem is igazi erdő. Az erdei kirándulás, mely lezárta a programot szintén tele volt élményekkel.

A gyerekeknek nagy szükségük van arra, hogy ne csak tanáraiktól halljanak a természet- és környezetvédelem fontosságáról, hanem a korban hozzájuk közel álló, elkötelezett fiataloktól is. Lényeges, hogy ne csak elméleti tudást kapjanak, hanem gyakorlatban is lássák, hogy lehet környezettudatosan élni fiatalként is. Példaértékű ebben a Pandal Egyesület!

Bízunk benne, hogy a jövőben még sokszor lesz alkalom találkozni, és segítségünkre tudtok lenni a gyermekek környezeti nevelésében.

Hálásan köszönünk minden segítséget, és Isten áldását kívánjuk tanulmányaitokra, és az egyesületben végzett munkátokra!

 

Vác, 2014. október

Szeretettel, Kollégáim nevében is: Horváth Ágnes”

 

“2014. október 15-én Egészségnapot tartottunk a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában, ahol az egyik előadást Plachi Attila és Szilágyi Laura Menta tartotta a divat, a környezetvédelem, és a mobiltelefon hatásairól. A diákok visszajelzései nagyon pozitívak voltak, többekre erős hatással voltak az elhangzottak, illetve egyikük az előadás struktúrájáról, gördülékenységéről és a videókról is pozitívan nyilatkozott. Az előadás hatására elgondolkodtak az említett témákról, s bár elmondásuk szerint néhány dolgot nehézkesen tudnak átültetni mindennapjaikba, megérintette őket ez a nézőpont.

Köszönjük!

Bede Anna”

“Tisztelt PANDAL Egyesület!

Nagy tisztelettel köszönjük meg a Bartók iskola diákjai és dolgozói nevében a május 15-i projekt napon nyújtott segítségüket. Köszönjük fáradságos munkájukat, látványos és érdekes bemutatójukat.  Köszönjük, hogy lehetőséget teremtettek diákjaink számára a tapasztalati úton való ismeretszerzésre, a kiállítás megtekintése mellett, és  egyben az egészséges életmódra nevelésben  is partnereink.

A további együttműködés reményében munkájukhoz további sikereket,   jó eredményeket, és sok  örömet kívánunk.”

Gyál, 2015. június 29.

Tisztelettel:

Koszticsák Angelika                                                                              Baranya Tiborné

öko mk. vezető                                                                                      Igazgató

 

“Szeretnék gratulálni és sok sikert kívánni a kezdeményezésetekhez! Remélem, egyre több embernek sikerül felismernie az összefüggéseket és elég bátornak lennie a változtatáshoz. Hallassátok a hangotokat! 🙂

Üdvözlettel:
Pekker Bernadett”